A HM ARZENÁL Elektromechanikai ZRt. 
gödöllői telephelyére munkatársakat

keres az alábbi munkakörökbe


Biztonságtechnikai telepítő:

  • Elektronikus vagyonvédelmi rendszert szerelő végzettség
  • Érvényes rendőrségi engedély előnyt jelent

Lakatos:

  • Géplakatos szakmai végzettség

Festő/gipszkarton szerelő:

  • Szobafestő - gipszkarton szerelő végzettséggel

Bérezés, egyéb juttatások:

  • Megállapodás szerint

Munkavégzés helye: 

  • A fenti munkakörökben a munkavégzés az ország különböző helyiségeiben történik egy hetes távolléttel, Gödöllőn biztosított állandó szálláslehetőséggel, hétvégi hazautazási lehetőséggel történik. Szakmai gyakorlat előnyt jelent.

Jelentkezés az állásra:

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal és bérigény megjelölésével kérjük eljuttatni kizárlólag az info@hmarzenal.hu e-mail címre.

A kiírt munkakörökre határozatlan idejű munkaviszonyt létesítünk 3 hónap próbaidő kikötésével.

Tájékoztatjuk a jelentkezőket, hogy eredménytelen jelentkezés esetén - amennyiben jelentkezésük során külön mellékelt nyilatkozattal kifejezetten kérik - önéletrajzuk egy később megüresedő pozíció betöltése érdekében bekerül a részvénytársaság felvételre jelentkezők adatbázisába, legfeljebb 12 hónapos időtartamra. Ha ilyen nyilatkozatot a jelentkező nem tesz, akkor – eredménytelenség esetén– a beküldött önéletrajz az adatvédelmi előírásoknak megfelelően megsemmisítésre kerül.

Az adatkezelés hozzájáruláson alapul, ezért kérjük, a jelentkezésben kifejezetten, írásban nyilatkozzni, hogy a jelentkező hozzájárul az önéletrajzában foglalt valamennyi személyes adatának kezeléséhez. A jelentkező tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, törlését, zárolását, illetve adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését. Az eljárás során vagy azt követően a jelentkező a további együttműködést bármikor, indokolás nélkül megtagadhatja. Az adatkezeléssel kapcsolatban a jelentkezőt megilletik az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv-ben biztosított jogorvoslati lehetőségek.