Professzionális őrzésvédelmi rendszerek tervezése és megvalósítása

A HM ARZENÁL Elektromechanikai Zrt. több mint 30 éve végzi a különféle biztonsági, védelmi rendszerek és komplett biztonsági körletek tervezését és kivitelezését. A korszerű részegységekből komplex szolgáltatású intuitív kezelői felülettel rendelkező integrált védelmi rendszereket építünk ki.

A HM ARZENÁL Zrt. által több mint 300 helyen kivitelezett rendszerekre jellemző a hosszú élettartam, több olyan rendszerünk van, amelyik több mint 20 éve megbízhatóan működik.

Cégünk vállalja a fokozott biztonsági követelményű intézmények, pénzintézetek, büntetés-végrehajtási intézetek, egészségügyi, oktatási és bármely ipari objektum, intézmény komplex biztonságvédelmének kiépítését.

Társaságunk nem csak a közvetlen biztonságtechnikai eszközök telepítésével foglalkozik, hanem fővállalkozóként a védett körlet vagy a védett informatikai központ kialakításához kapcsolódó építészeti, épületgépészeti, és villamos kivitelezésekkel, minősített alvállalkozók bevonásával.

Így valósult meg például a Miniszter Elnöki Hivatal Szerver helyiségeinek komplex kivitelezése, ahol cégünk végezte az építészeti kialakítást, a mechanikai védelmek beépítését, elektromos tápellátó, a fűtő és légkondicionáló rendszerek kivitelezését, valamint a tűz és a biztonságtechnikai védelmek kiépítését.

Mi végeztük a HM és az MH, továbbá különböző minisztériumok, valamint ipari nagyvállalatok NATO irattároló és kisugárzás ellen védett (Tempest) továbbá rejtjelező helyiségeinek kiépítését.


Mi dolgoztuk ki először a NATO CTS és NATO TS követelményeknek megfelelő mechanikai védelmek kialakításának metódusát, illetve ma is gyártjuk a mechanikai védelmi elemeket (rácsfalak, biztonsági ajtók, ablakok stb.).

A mechanikai védelem kialakításán túl cégünk több esetben készített kisugárzott és vezetett rádiófrekvenciás lehallgatás ellen védett helyiségeket.

A részvénytársaságunk hazánkban egyedülálló specialitása a nagy kiterjedésű számítógép-hálózatos adatátviteli technológiákra (IP technology) alapozott Integrált Őrzésvédelmi Rendszerek tervezésében és kivitelezésében.

Tevékenységünk felöleli a biztonsági rendszerek szinte teljes skáláját:

  • Külsőtéri behatolás-jelző rendszerek,
  • Beléptető rendszerek,
  • Kamerás megfigyelő rendszerek
  • Betörés és behatolás-jelző rendszerek
  • Mechanikai védelmek
  • Tűzjelző és beépített oltó rendszerek
  • Személy és csomagátvizsgáló rendszerek


Referenciáink: Magyar Honvédség, MOL Nyrt, Paksi Atomerőmű, Honvéd Kórház.